7é GRAN PREMI RUTA DELS MOLINS  

 

                 

29 D'ABRIL DE 2017  

El Gran Premi la Ruta dels Molins és una prova esportiva de fons per muntanya per a majors de 13 anys (dels 13 a els 18 anys serà necessari l'adjuntar l'autorització), que té com a finalitat fomentar les proves de resistència per muntanya i donar a conèixer els llocs i paratges de Llucena per on transcorre. Però també està obert a les persones que simplement vulguin passejar, caminar i admirar els paratges per on discorre aquesta marxa.

El recorregut serà gairebé íntegrament per sendes i pistes forestals.

El temps màxim per realitzar la prova és de 4 hores i mitjana. 

ORGANITZA 

Asociació Ruta dels Molins D´Aigua Llucena. 

 

INSCRIPCIÓ Y FORMA DE PAGAMENT

L'import de la inscripció serà de 12 euros. Per a les persones que s'inscriguin amb posterioritat a el dia 26 d'abril hauran de abonar un recàrrec de 2 €. Les persones que s'inscriguin no podran cedir el seu lloc a altres persones que no es trobin inscrits en la carrera.

El termini per a la inscripció es realitzarà fins al dia 26 d'abril inclòs o fins a arribar al límit d'inscrits que serà 1000 participants.

Els menors que no aportin l'autorització no podran participar Compte per fer l'ingrés LA CAIXA 2100.7598.9801.0001.5040, identificant el nom i cognoms de la persona inscrita.

Per formalitzar la inscripció s'haurà de fer el corresponent ingrés al número de compte de LA CAIXA i remetre còpia de l'ingrés i butlletí d'inscripció emplenat i signat per fax al 964380317 o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. s'ha d'anotar en el fullet d'inscripció a la carrera la talla del corredor/a para el lliurament de la samarreta ( talla S,M,L,XL, XXL.)

Mes informació en http://www.lucenadelcid.es/es/evento-noticia/7-edicion-ruta-molinos-llucena/  o en el telèfon 964380001. I en facebook a la pàgina  Ruta Los Molinos Llucena.

A mes, inscripcions: 

www.carreraspopulares.com   

www.urbanrunningcastellon.com 

www.evasionrunningcastellon.com 

 

SORTIDA

La sortida serà des de la plaça Espanya de Lucena el dissabte 29 d'abril a les 9:00 del matí. Els participants hauran d'estar una hora i mitja abans en el punt de sortida per recollir el dorsal de la prova.

Els dorsals es donaran fins a 15 minuts abans de la sortida.

07:30 Inici recollida de dorsals.

08:45 Tancament recollida de dorsals.

09:00 Sortida de la Carrera.

12:30 Lliurament de trofeus.

13:30 Tancament de control de temps.

 

CONDICIONS DE LA PROVA

La inscripció et dóna dret a:

4 avituallaments durant la prova.

Avituallament a l'arribada.

Assistència sanitària durant la prova.

Farmaciola en els controls i en la meta.

Dutxes en el camp de futbol en finalitzar la prova.

Massatge a l'arribada.

Borsa del corredor amb samarreta tècnica i altres articles que l'organització recapti.

 

ITINERARI

La distància aproximada és de 17 km. Existiran 4 controls amb el seu corresponent avituallamiento; a part de personal de l'organització en els punts més conflictius.

El recorregut estarà senyalitzat mitjançant cinta balizadora, tanques i cartells indicatius, així com pel personal col·laborador en l'organitzador de la mateixa.

 

DESQUALIFICACIONS

Serà motiu de desqualificació:

No realitzar la totalitat del recorregut a peu pel lloc marcat per l'organització.

No passar tots els controls.

Invertir més de 4,30 hores a completar el recorregut.

No portar el dorsal en la part davantera de la roba i en un lloc visible.

No prestar auxili ni avís del mateix en cas d'accident.

NOTA: Embrutar o degradar l'itinerari i la muntanya en general implica la desqualificació immediata i la retirada del dorsal.

 

ARRIBADA

Estarà situada al costat del camp futbol 7 del Llucena.

La prova estarà controlada per XIP.

Atenció: Els participants que necessitin un règim especial d'alimentació en meta, han d'avisar a l'organització.

 

OBSERVACIONS

L'organització no es responsabilitza dels danys que poguessin sofrir o causar els participants en el transcurs de la prova, tot i que hi haurà segur de responsabilitat civil i accident per a tal efecte.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, però l'organització es reserva la possibilitat de suspendre-la abans de l'inici. Si es donés aquesta circumstància no es retornarà l'import de la inscripció L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut si les circumstàncies ho requereixen.

És una prova de fons per muntanya, per la qual cosa es recomana tenir una bona preparació física. A més s'aconsella portar algun tipus d'aliment sòlid i un recipient per a líquid, ja que l'organització subministrarà beguda però no recipients.

Els participants menors d'edat hauran d'aportar signat pels pares o tutors el consentiment per a la participació en la carrera el mateix dia de la carrera. Els que no compleixin amb aquest requisit no se'ls lliurarà el dorsal.

Així com la resta de participants hauran de mostrar el DNI o document amb foto que els identifiqui per comprovar la veracitat de les dades de la inscripció al moment de la recollida del dorsal.

 

CATEGORIES

Joves de 13 a 18 anys (tots dos inclosos.)

Sènior de 19 a 39 anys.

Veterans a partir de 40 anys.

 

LLIURAMENT DE PREMIS

A les 12.30 HORES.

 

Per a més informació pots descarregar-te el tríptic de la prova.

 

RESULTATS